Beltéri tolóajtók beépítéssel

TULAJDONSÁGOK:

feluletFelület:Dekor kivételével bármelyik lehet
arkategoriaÁrkategória:-
szinekSzínek:Típustól függ
ajtolap-kialakitasaAjtólap kialakítás:Típustól függ
ajtolap-feluleteAjtólap felülete:Típustól függ
ajtolap-egyedi-minta-2Ajtólap egyedi minta:Megoldható
ajtolap-kialakitasaAjtótok kialakítás:Utólag szerelhető állítható tok
meretEgyedi méret:Megoldható
meretMéretek:Magyar szabvány, din szabvány és egyedi méretben is kérhető
mit-tartalmazMit tartalmaz:A fogantyú kivételével minden tartozéka az ajtónak
feluletkezelesFelületkezelés:Felületkezelést telepítés után nem igényelnek
hova-ajanljukHova ajánljuk:Típustól függ
van-e-raktaronVan e raktáron:Nincs
szallitasi-idoSzállítási idő:2 - 3 hét a legjobb esetben, de a leterheltség függvényében akár a duplája is lehet. Érdeklődjön kollégáinknál a pontos szállítási időről
beepitesBeépítés:Igen, vállaljuk a beépítést, ebben az esetben a helyszíni felmérést mi végezzük el, mivel a méretekét garanciát vállalunk
felmeresFelmérés:Debrecen ingyenes, Budapest 3.000 Ft
toloajto-vakumfolias-belteri-ajtok-sotet-dio-szinben-teli-8

Helytakarékos, praktikus és esztétikus beltéri tolóajtók Önnek tervezve

Ha helyhiánnyal küzdünk, akkor egy beltéri tolóajtó lehet a tökéletes választás, hiszen amilyen esztétikus, olyannyira praktikus is. A beltéri tolóajtók a fal előtt vagy a falba rejtve egy sínen futnak, így sokkal kisebb a helyigényük a normál működésű ajtókhoz képest. Emellett nem kell lemondanunk az esztétikai szerepükről sem, hiszen a beltéri tolóajtók esetében is szabadon dönthetünk annak kinézetéről és anyagáról is.

Beltéri tolóajtók egész tárházával várjuk! Valamennyi beltéri ajtónk kérhető toló kivitelben is, így otthona többi ajtajával is könnyedén összehangolhatja. Nyerje vissza a szárnyas ajtónyitás miatt elfoglalt helyet a beltéri tolóajtók segítségével! Megfizethető áron, szakértőktől!


A beépítésről is gondoskodunk!

A beltéri tolóajtók tervezése és beépítése odafigyelést igényel. A megfelelő modell kiválasztása után sem hagyjuk magára, hiszen a beltéri tolóajtó a saját szakembereink keze munkájával kerül beépítésre Önnél! A beépítésnél a felfordulástól sem kell tartania, hiszen új ajtaja csakis a legtisztább munkakörülmények között kerül be végleges helyére.


tolo-1

Falban futó egyedi tolóajtó

Ajánlatkérés

tolo-1

Falban futó fehér festett tolóajtó

Ajánlatkérés

tolo-1

Falban futó CPL felületű tolóajtó

Ajánlatkérés

tolo-1

Falban futó CPL ajtó tolópajzzsal

Ajánlatkérés

tolo-1

Falsíkon futó Premium klasszik tolóajtó

Ajánlatkérés

tolo-1

Falban futó tolóajtó

Ajánlatkérés

 A választható színekről, felületekről, anyagokról érdeklődjön üzleteinkben.


szinminta

Új nyílászárók kiválasztása


Ha megérett bennünk a gondolat egy felújításra és szeretnénk valami egészen más köntösben viszontlátni a már meglévő otthonunkat, akkor terítékre kerülhet a nyílászárók cseréje is. De ugyanez mondható el abban az esetben is, ha éppen építkezünk és szükségünk lesz jónéhány ablak vagy ajtó beépítésére. Teljesen mindegy, hogy milyen okból nézünk szembe ezzel a feladattal, a Tisza Ajtó beltéri tolóajtó kínálatával biztosan megtaláljuk majd számításainkat!

A beltéri ajtók cseréje vagy beépítése előtt nem árt alaposan átgondolni, hogy pontosan melyik helyiségbe fogjuk szánni azokat. Ez azért is lényeges szempont, mert egyáltalán nem mindegy, hogy egy ici-pici fürdőszobába keresünk ajtót vagy egy tágas és világos nappaliba. Az ajtó típus kiválasztásánál tehát érdemes több szempontot is mérlegelni. A beltéri tolóajtók ma már igen népszerű választásnak örvendhetnek, hiszen nem csak ízléses miliő alakítható ki velük, de a funkcionálisan betöltött szerepük sem elhanyagolható.

Beltéri tolóajtó: lehengerlően helytakarékos választás


A beltéri ajtókról általában mindenkinek a hagyományos kivitelű, nyíló ajtók jutnak eszébe, így nem meglepő, hogy a választás során is ezeken a típusokon kezdünk el gondolkodni. Az egy vagy kétszárnyú beltéri ajtók kétség kívül nagyon kedvező opciók. Elsőre kevesen gondolnak azonban arra, hogy akadhat majd olyan helyiség a lakásban, ahol nem lesz elegendő hely az ajtó térben való kinyitásához. Az ilyen esetekben nagy segítségünkre válhat egy beltéri tolóajtó beépítése.  

Egy beltéri tolóajtó méltán érdemelte ki a leghelytakarékosabb választás címet. Ahogy a nevéből is adódik, ennél a típusnál egy olyan kialakításról van szó, ahol az ajtó a térben jobbra-vagy balra fog majd gördülni, mivel egy sínen csúszik. Ezáltal rengeteg értékes helyet spórolhatunk meg az adott helyiségben, és nem kell többet azon morfondíroznunk, hogy mit pakoljunk el az ajtó nyitási szögéből, vagy éppen mit alakítsunk át. Ebben az esetben semmi szükség nem lesz arra, hogy az ajtó nyílása előtt extra szabad teret szabadítsunk fel. A beltéri tolóajtók tehát teljesen más megoldással mozognak, mint a hagyományos beltéri ajtók. 

Egy beltéri tolóajtó anélkül képes egybenyitni a tereket, hogy ehhez különösebb belsőépítészeti változtatásokat kellene végrehajtanunk a lakásban. Bármilyen helyiségek közé is illesszük be, hangulatos és divatos választás elé nézhetünk, hiszen pillanatok alatt varázsolja egy légterűvé a kiválasztott helyiségeket. Ha a nappali és konyha például külön van választva, azonban szeretnénk egy igazi családi eseménnyé összekovácsolni a helyiségeket, akkor a beltéri tolóajtó praktikus megoldás lehet arra, hogy ne zárjuk ki magunkat a családi életből a főzés óráiban sem. A sütés-főzés végeztével pedig egy mozdulattal eltűntethetjük a „romokat” a konyhában és közösen élvezhetjük a nappaliban az ebédet. Talán kevesen gondolnak rá, de egy beltéri tolóajtó exkluzív üveges felülettel is kérhető. Egy üveg tolóajtó optimális választás lehet abban az esetben, ha szívesen átengednénk a fényt a két elkülönített helyiség között, de mégis szeretnénk valamilyen szintű hidat képezni köztük. Az üveg beltéri tolóajtó a fürdőszobában is remek opció lehet, hiszen amellett, hogy nem vesz el felesleges teret a helyiségből, jóval hatékonyabban tisztítható lesz a felülete. 

Beltéri tolóajtó típusok, melyiket válasszam?


A beltéri tolóajtóknak alapvetően két típusát különböztetjük meg, a fal előtt futó és a falban futó típusokat. Cégünknél teljesen mindegy, hogy melyik verziót részesíti előnyben, szakembereinkkel karöltve mindkét beltéri tolóajtó típus beépítését meg tudjuk majd valósítani.

Fal előtt futó tolóajtók

Ha foggal-körömmel ragaszkodunk a tolóajtó szépségéhez és helytakarékosságban betöltött szerepéhez, akkor nem kell lemondanunk róla akkor sem, ha a beépítés kisebb-nagyobb nehézségekbe ütközik. Előfordulhatnak olyan esetek, amikor nincs lehetőség az otthon azon falrészét megbontani, ahová a tolóajtót szeretnénk beépíteni. A fal előtt futó tolóajtók kiváló megoldást nyújtanak erre a problémára. Ennél a típusnál a tolóajtó egy falra erősített sínszerkezeten mozog végig. Habár a fal előtt futó tolóajtó esetében a sínrendszer még csukott állapotban is látható marad, azonban ezt könnyen el lehet takarni (pl. az ajtólappal megegyező színű faborítással). Ezen felül érdemes figyelni arra is, hogy az ajtónyílás melletti szabad falfelületekhez nem tehetünk bútorokat, mert akadályozná az ajtólapot a szabad mozgásban. Mivel a fal előtt futó beltéri tolóajtó esetében nincs szükség sem a fal megbontására, sem egy külön épített fal kialakítására, így ez egy költséghatékonyabb megoldást eredményezhet számunkra. Ezekkel a típusokkal tehát anélkül javíthatunk a tér kihasználásán, hogy bármiféle átalakítást kéne végrehajtanunk a meglévő falon. A fal előtt futó tolóajtókat elsősorban olyan helyekre ajánljuk, ahol két helyiség közötti átjáróként szeretnénk használni.

Falban futó tolóajtók

A fal előtt futó tolóajtókkal ellentétben, a falban futó típusoknál az ajtólap egy előre kialakított ajtónyílásban mozog. Ez azt jelenti, hogy az ajtólapok nem a fal síkja felé, hanem a fal és egy előtétfal közötti részbe futnak bele. Ebben az esetben a sínrendszer a szem számára rejtve marad, hiszen eltakarja azt a fal. Habár ez a kialakítás némileg bonyolultabb, mint a fal előtt futó tolóajtók esete, azonban szebb látványt eredményez. A falban futó tolóajtók legnagyobb előnye tehát a szuper esztétikus kialakításukban rejlik. A tolóajtó kinyitásakor az ajtólap teljes egészében „eltűnik” a falban, így semmi szükség nem lesz a sínrendszer eltakarására, hiszen az a falban elrejtve marad. Ennél a típusnál nyugodtan körbe pakolhatjuk bútorokkal, berendezési tárgyakkal az ajtó körüli falfelületet, hiszen az ajtólap nem fog akadályba ütközni. De hogy ennél a típusnál is említsünk valami hátrányt, mivel a felújítás során meg kell hozzá bontani a falat, így némileg magasabb költséggel jár a beépítésük. Emellett pedig egy esetleg javítás csak a fal bontásával oldható meg, hiszen valahogy hozzá kell férni a tolóajtó belső mozgató mechanikájához. Ez azonban könnyen kiküszöbölhető abban az esetben, ha már a beépítés előtt egy bontható előtétfalban gondolkodunk.

Attraktív kinézetű beltéri tolóajtók a beépítés kényelmével


A beltéri tolóajtó kínálatunkban méltán foglalnak helyet mind a fal előtt futó, mind pedig a falban futó típusok. A beltéri tolóajtók esetében abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az ajtólap felülete a dekor kivételével gyakorlatilag bármelyik már jól megszokott típusból megálmodható. De ugyanez mondható el az ajtólap színét tekintve is, hiszen a lenyűgöző természetes árnyalatok mellett számtalan RAL színvilág közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt. A beltéri tolóajtók méretüket tekintve jelenleg a magyar szabvány és din szabvány szerint kerülnek legyártásra, de lehetőségünk adódik egyedi méretet is kérni. A beltéri tolóajtók esetében árajánlatot egy előzetes helyszíni felmérés után tudunk adni.

A helyszíni felmérés azért is fontos, mert egyszerűen nem létezik két ugyanolyan vevői igény és két egyforma beépítési folyamat sem. Ennek során szakképzett kollégáink örömmel állnak rendelkezésére és a helyszíni sajátosságok figyelembevételével, mindig a lehető legoptimálisabb megoldást nyújtják. A beltéri tolóajtók esetében nem csak rengeteg szín- és anyagmintából választhatja ki az igazit, de már a helyszínen is hasznos tanácsokkal látjuk el, ha bizonytalan lenne a döntését illetően. A beépítés során pedig nagyon gondosan dolgozunk annak érdekében, hogy a leendő beltéri ajtajában akár hosszú évtizedekig örömét lelhesse. A Tisza Ajtó beltéri ajtók beépítésével az elmúlt években már rengeteg ügyfelünk lakását tettük jóval élhetőbbé, szebbé és modernebb kialakításúvá. Ha nem szeretne lemaradni erről az élményről, akkor mindenképpen egyeztessen velünk egy időpontot az ingyenes helyszíni felmérésre!

Helyhiánnyal küzd otthonában? Új beltéri ajtó beépítésén gondolkodik, és a kiemelkedően esztétikus megjelenés mellett a minőségről sem szeretne lemondani? Bátran hívja segítségül a Tisza Ajtó beltéri tolóajtó kínálatát!
 

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása